210 5743233
Μωρογιάννη 46, Περιστέρι-Μπουρνάζι
ΜπαρΜπεράδικο - στο Μπουρνάζι
Η νέα μόδα στην ανδρική περιποίηση που αναζητά τις ρίζες της στην παραδοσιακή τέχνη του κουρέα και δίνει βάρος στο συναίσθημα και στη χαλάρωση του πελάτη ... έρχεται στο Περιστέρι από τον Νίκο Λάππα!
Κάνε λοιπόν ένα διάλειμμα από τη δουλειά σου και άσε τα γένια, τα μουστάκια και τα μαλλιά σου να καλλωπιστούν και να φροντιστούν με κολόνιες και κρέμες στις καλύτερες τιμές.
Η περιποίηση είναι και ανδρική υπόθεση και για αυτό καλύτερα να την αφήσεις στους ειδικούς. Είτε θες στιλάτο κούραμα, είτε ξύρισμα με φαλτσέτα, υπάρχει λύση.
Ο Νίκος ξεκίνησε στο χώρο της κομμωτικής το 2012, πολύ νέος θα έλεγε κάποιος για να θυμάται τα κλασσικά μπαρμπεράδικα, παρ’όλα αυτά, πηγαίνοντας στον αποκλειστικά για άντρες διαμορφωμένο χώρο του, θα νιώσετε τη χαλάρωση και την περιποίηση από τα πλέον έμπειρα χέρια στο αντρικό, παραδοσιακό κούρεμα!
Από αρχαιοτάτων χρόνων, τα κουρεία ήταν ό,τι είναι σήμερα η καφετέρια, όπου πάνε τα νέα παιδιά και λένε τα δικά τους, μιλάνε την αργκό τους , λένε τα περί τεχνολογίας και όλα αυτά τα μοντέρνα. Με ένα μαγικό τρόπο ο Νίκος Λάππας συνδυάζει τη διαχρονικότηττα του μπαρμπέρικου με τις τάσεις που επιβάλλει η νέα αποχή.
Όλα αυτά στο Περιστέρι, στην οδό Μωρογιάννη 46 , ένας χώρος καθαρά ανδρικός, που σκοπό έχει να αναβιώσει την χαμένη ευχαρίστηση των αρσενικών.
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
All
Page 1 of 212